Stress Away - Program pentru Echilibru Personal

Cu Ema Barbă și Andreea Teodor

Te invităm să te întorci către nevoile reale ale corpului, minții și sufletului tău, într-un program transformațional de 10 zile care are ca scop eliberarea de stres. Ți-am pregătit teme și instrumente simple, dar puternice, care să te ajute să te relaxezi pe toate planurile și să elimini blocajele sau emoțiile stocate în corp: coaching, exerciții de reflecție, journaling, dar și yoga, meditație, tehnici de respirație.

Program online, cu exerciții înregistrate, pe email – 10 zile împreună, cu timp pentru tine, 10 zile în care vei lucra diverse teme pentru a reuși să aduci mai multă liniște în toate planurile vieții tale.

Vezi mai jos întregul program!

Cum ne afectează stresul?

Stresul este un răspuns biologic al corpului nostru și cauzează producția hormonilor de adrenalină și cortizol. Deși e bun ca mecanism de apărare, pe o perioadă prelungită, stresul are consecințe negative asupra sănătății noastre: creșterea tensiunii arteriale, vase de sânge dilatate, anxietate, migrene, insomnie, capacitate redusă de concentrare și memorare, lipsa energiei, un sistem imunitar slăbit și predispunerea la infecții, creșterea în greutate sau pofte incontrolabile, creșterea apetitului (sau din contră, scăderea completă a lui). Pe scurt, stresul cronic ne afectează calitatea vieții și ne pune în pericol sănătatea.

Temele nerezolvate din viața noastră, lipsa contactului cu sine, conflictele, dar și alimentația și gândirea haotică, toate acestea pot fi surse de stres.

Cum te ajută acest program să fii din nou
bine cu tine?

Vei învăța despre stres din mai multe perspective, într-o abordare integrată: stil de viață sănătos (alimentație, hormoni, somn și alte obiceiuri benefice), neuroștiință (povestim despre frecvențele creierului și relaxare profundă), tehnici de relaxare, yoga, meditație, exerciții de respirație.

Reflectezi și rezolvi aspecte din viața ta care îți cauzează stres la un nivel mai profund: relația cu sine, relațiile cu ceilalți, viața profesională, frici neintegrate.

Înveți legătura dintre alimentație, hormoni, stres și cum ceea ce mănânci te poate susține să fii mai echilibrat, mai relaxat.

Înveți tehnici și instrumente care îți vor rămâne, ca să le poți folosi oricând ai nevoie; primești atât tehnici simple de relaxare și introspecție, pe care le poți folosi atât la birou, dar și pentru acasă.

Opțional – Intri într-o comunitate de oameni cu aceeași intenție ca tine și care te vor susține să reduci simptomele de anxietate, depresie.

Ce primești?

– primești acces pe e-mail la exerciții scrise sau sub formă de materiale video (înregistări profesionale), pe care le păstrezi și pe care le poți relua oricând;

– Devii parte dintr-un grup de susținere (Facebook) sub îndrumarea noastră. Primești exerciții pe temele stabilite. 

Investiția ta: 333 RON

Cu cine vei lucra

Ema Barbă
Fondator Bright Living

După o carieră de nouă ani în comunicare pentru educație, Ema a început să studieze practicile ce au ajutat-o să se vindece la nivel fizic (astm, imunitate scăzută), mental și emoțional. De trei ani, ghidează experiențe de conectare cu sine pentru sute de oameni din întreaga lume, de toate vârstele și condițiile fizice. A studiat peste 500 de ore la Sattva Yoga Academy, în Rishikesh, India, școală acreditată de Yoga Alliance, și are șase certificări în terapie prin meditație, în România. Este fondator Bright Living, un business social care sprijină accesul gratuit la practici pentru sănătate fizică și mintală pentru oameni din medii vulnerabile.

Andreea Teodor
Coach și Nutriționist

 În 2016 Andreea a studiat nutriția și health coaching-ul cu Institutul de Nutriție Integrativă din New York și școala canadiană Precision Nutrition, iar în 2019 s-a certificat în coaching transformațional urmând cursurile școlii Mind Learners. Totodată în ultimii 6 ani a participat la zeci de ateliere și workshops de dezvoltare personală, psihologie, emotional eating, body image, intuitive eating și body positivity. După multe războaie cu propriul corp, a înțeles că nu dietele sunt soluția, ci munca profundă la nivel emoțional, spiritual, dar și căutarea echilibrului personal.

Program pe zile

Tema #1:
Stresul în corpul meu. Unde sunt acum?

Tema #2:
Stresul în relația cu mine: încrederea și iubirea de sine

Tema #3: Stresul în viața mea profesională

Tema #4: Stresul în relațiile cu cei din jur

Tema #5: Stresul și relația mea cu frica

Tema #6: Echilibru și integrare

Investiția ta - 333 RON