Sesiuni de Yoga înregistrate

Salut și mă bucur că ai ales să practici Yoga!

Mișcarea, respirația și meditația sunt printre cele mai puternice moduri de a te liniști, a combate stresul și de a fii mai bine cu tine. În înregistrările de mai jos, găsești practici integrate – Yoga așa cum se practică la poalele munților Himalaya.

Sesiunile rămân cu tine și le poți relua ori de câte ori simți nevoia.

Dacă vrei să ne vedem live, te poți înscrie aici.

Urmărește videoclipul de mai jos, ca să știi la ce să te aștepți și cum să te pregătești.

Comandă sesiunile dorite

Alege din lista de mai jos sesiunile de Yoga pe care vrei să le primești pe email. După comandă vei primi un mesaj pe adresa de email cu instrucțiuni legate de cum accesezi sesiunile achiziționate.

Durata: 40 min

O sesiune blândă, în care predomină respirația și meditația. Bună de practicat atunci când vrei să te liniștești și să te conectezi cu spațiul de iubire. 

Durata: 35 min

O sesiune energizantă, în care am cuprins echilibrat mișcarea, respirația și meditația. Mișcarea este esențială pentru a ne conecta cu toate emoțiile pe care le trăim și, alături de meditație, e esențială pentru a le integra și depăși.

Durata: 35 min

Sesiune energizantă, potrivită tuturor nivelurilor, care are scopul de a te reconecta cu puterea personală.

Recorded Yoga Sessions

$10 each - payable in RON

Welcome and thank you for choosing to practice Yoga!

Movement, breathing and meditation are among the most powerful ways to calm your nervous system, reduce stress and have an overall better experience in your mind and body. Below you willfind integrated practices – Yoga, just as it is being taught at the base of the Himalayas.

Sessions stay with you and you may revisit them any time you need.

Thank you!

Duration: 25 min

A session to help you find ease in your lower back and be able to move pain-free.

Duration: 15 min

This asana-based session is set out in beautiful woods near Romania and aims to help you access more energy using postures and breathing.

Duration: 15 min

Discover the power of your own breath to regulate your nervous system, process your emotions and find a meditative, balanced state.

Duration: 10 minutes

Use this meditation when you feel all-over-the-place, to help you calm your mind and be more present in the here and now.